FITKO BOY JR

Faqja e Par | Biografija Ima | Fotot e Shoqeris 1 | Qka ka 3 | Faqja per Kontakte | Linqet e Preferuara | Humoro Skopi 1 | Faqja Per Te Me Derguar E-mail | Foto HiP HoP | Foto Te Ndryshme 2 | Foto MiTrOvIcA 3 | Faqja e Humorit 2 | Foto Tjera Te Mitrovices | Foto Te Ndryshme 4 | Foto Michael Jordan 5 | Foto Te Ndryshme 6 | Faqja Me Humor 3 | Foto Qesharake 1

Kontakte Me Mua Dhe Kontaktoni Me Mua
Qe 200 here jom kaju tregoj
jom fidani nga mitrovica
kontaktoni de me mua byeI AM (FITKO BOY JR)


my email
sapling_f@hotmail.com